Civieltechnisch Werkvoorbereider

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
JUN 08
Noord-Holland Tijdelijk MBO
08.07.2020 105281050
Solliciteren

Over de functie

'Ci-viel: richt zich op het ontwikkelen, ontwerpen, construeren, realiseren en beheren van fysieke infrastructurele voorzieningen'


Voor een opdrachtgever uit de regio ben ik op zoek naar een ambitieuze, ervaren Werkvoorbereider Civiel. Bij deze opdrachtgever staat de toegevoegde waarde van de medewerkers aan de stad, inwoners en organisatie centraal.


Als Civieltechnisch Werkvoorbereider maak je ontwerpregels en bindende voorschriften, rekening houdend met het programma van eisen. Daarnaast ben je ook bezig met ontwerpen en adviezen voor de aanleg en uitvoering van werken in de openbare ruimte.


De opdrachtgever vraagt een Civieltechnisch Werkvoorbereider die plannen voorbereidt, presentatietekeningen en voorbereidend/inventariserend onderzoek verricht. Daarbij lever je een bijdrage aan de gehele voorbereiding en maak je het technisch ontwerp in Autocad voor de uitvoering van het project.


Daarnaast ben jij als Civieltechnisch Werkvoorbereider bezig met:

 • Opstellen van RAW-bestekken en technische tekeningen/details en omschrijvingen en maakt de bijbehorende berekeningen;
 • Het beheerbaar maken namens de toekomstige beheerder;
 • Uitbesteden en controleren van werkzaamheden door derden.


Omdat de opdrachtgever het liefst alle fases zelf in de hand houdt, werk je als Civieltechnisch Werkvoorbereider nauw samen met Projectleiders en Uitvoerders. Ben jij sterk in het opstellen van een probleemanalyse, creatief in je oplossingen, resultaatgericht en kun jij de voortgang van verschillende processen en adviseurs tegelijkertijd bewaken.


Goede sociale communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, extravert en vaardig in het argumenteren, onderbouwen en bespreken van je ontwerpen en producten.Functie eisen

 • Afgeronde Hbo-opleiding Civiele Techniek
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kunnen toepassen van de Standaard RAW2015 en UAV 2012;
 • Ervaring met Autocad en RAW-bestekken.


Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een goed (!) salaris conform de cao CAR-UWO;
 • Een mooie betrokken opdrachtgever in de regio Noord-Holland;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer; een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en verlofdagen horen bij de secundaire voorwaarden;


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck