Civieltechnisch Projectleider

Over de functie

Voor een grote gemeente in Overijssel ben ik op zoek naar een Projectleider Civiel die toe is aan een leuke nieuw project!

Als Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor het realiseren van civiel technische projecten in het centrumgebied en omliggende woonwijken. Jij zorgt voor een goede verbinding van aandachtspunten in de realisatie zoals de opgave van een gebied of de verbinding met andere thema’s. Bij de realisatie van bovengenoemde projecten zorg je ervoor dat je de omgeving hierbij adequaat meeneemt. Voor jou is samenwerking hierbij vanzelfsprekend. Je begrijpt dat het werken in specifiek het centrumgebied van een complex speelveld is met diverse belangen en ideeën. Je geeft vorm aan en zorgt ervoor dat projecten die zich in de plan- en realisatiefase worden uitgevoerd. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de planning, financiën, communicatie en kwaliteit. Dit weet je volgens planning en binnen de financiële en inhoudelijke kaders te realiseren.

Als Civieltechnisch Projectleider communiceert je goed en weet daarin de standpunten van gemeente duidelijk naar voren te brengen en kan je die afwegen in een bredere context. Daarnaast kan je goed omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie en zelfstandig werken. Je bent in staat om overzicht te houden, je werk goed te organiseren, kan werken onder tijdsdruk en bent flexibel. Met je klant- en omgevingsgerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten. Dit alles doe je in goede afstemming met de ontwikkelende partijen, projectmanagers en andere collega’s.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek, bij voorkeur op HBO niveau
  • Je hebt kennis en ervaring met de RAW-systematiek, UAV en UAC-GC
  • Je hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring in een functie als Projectleider Civiel of vergelijkbare rol

Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij maandag als een fris en nieuw begin. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken daarvoor gebruik wilt maken van ons netwerk? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden die Maandag® jou te bieden heeft aan de hand van jouw ambitie en drijfveren. Ben jij klaar voor een nieuwe maandag?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne-Roos Siebert

Anne-Roos Siebert

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs