Civieltechnisch projectleider

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
MEI 14
Overijssel Permanent HBO
13.06.2020 103116890
Solliciteren

Over de functie

Jij bent de moderne Civieltechnisch projectleider die gericht is op innovaties, nieuwe ontwikkelingen, technieken en veranderingen in de markt. Toe aan een nieuwe Maandag? Solliciteer direct!


Als Civieltechnisch projectleider ben jij het aanspreekpunt voor de civiele projecten van ontwerp tot oplevering en je geeft sturing aan diverse projecten.

Daarnaast draag je als Civieltechnisch projectleider de verantwoordelijkheid over aanbestedingstrajecten, contractmanagement, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is het afstemmen met verschillende stakeholders, bewaken van de voortgang en kwaliteit van de projecten en het budget. Hierbij krijg je de volledige vrijheid om elk project zo succesvol mogelijk te realiseren. Eigen initiatieven en innovatief denken zien we graag.


Jouw werkzaamheden als Civieltechnisch projectleider voer je op projectbasis uit bij een gemeente in de regio Overijssel en Gelderland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding of aantoonbaar ervaring op HBO/WO -werk- en denkniveau, bij voorkeur richting civiele techniek;
  • Je hebt goede kennis van RAW-systematiek, UAV en UAV-GC;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als civieltechnisch projectleider;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken in projectteamverband.


Jij bent de moderne Civieltechnisch projectleider die gericht is op innovaties, nieuwe ontwikkelingen, technieken en veranderingen in de markt. Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en weet hierin je projectteam mee te nemen. Je bent creatief, ondernemend en met je commerciële kijk weet je precies aan de klantbehoefte te voldoen en verlies je het financiële plaatje niet uit het oog. Je spreekt zowel de taal van de aannemer, de burger als van je diverse collega ambtenaren.

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan