Civieltechnisch Constructeur

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
MEI 11
Noord-Holland Permanent HBO
10.06.2020 100546429
Solliciteren

Over de functie

Kan jij jezelf een expert noemen op het gebied van berekeningen voor Civiele Constructies? Dan zoek ik jou!


Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Civieltechnisch Constructeur voor 16-36 uur per week. Het gaat namelijk om één van de grootste en oudste steden van ons land! Er staan hier veel civiele constructies en kunstwerken waarvan sommige zelfs al eeuwenoud! Die zijn erg belangrijk voor de opdrachtgever en die hebben zo nu en dan de benodigde renovatie en onderhoud nodig. Als civieltechnisch constructeur zal je op diverse locaties worden ingezet waardoor je veel afwisseling heb. Dit betekend veel meedenken en adviseren, maar ook veel vrijheid gepaard met een grote verantwoordelijkheid.


Ook zal de constructeur civiel zich bezig houden met het ontwerpen en berekenen van nieuwe constructies. Er zullen zowel onder- als bovengrondse projecten aanbod komen en die verschillen erg in grote en duur zo kunnen er soms projecten voorbij komen met een contractwaarden van > €100 miljoen. Daarom is de engineering en het rekenwerk t.b.v. de aanbesteding aan marktpartijen enorm belangrijk. Bij deze nog wat belangrijke taken voor de Civieltechnisch Constructeur: verantwoordelijkheid voor de opstelling en beoordeling van berekeningen, van planvorming tot en met contract, maar daarnaast draag jij ook nog een steentje bij aan belangrijke vraagstukken zoals uitvoeringsfase-ringen.


Verder zorgt de constructeur civiel voor het uitzetten van de benodigde onderzoeken zoals: inmetingen, materiaal- en geotechnisch onderzoek en daarbij behorend het aanleveren van gegevens voor de kostenraming en contracten. Een allround en uitdagende functie kan je zo wel stellen!


Klinkt de combinatie van staal en beton jouw als muziek in de oren? Er wacht een erg belangrijke functie op jou!

Functie eisen

  • HBO of TU Civiele Techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als constructeur;
  • Aantoonbare ervaring met berekeningen op het gebied van civiele constructies;
  • Kennis van de NEN 8700 serie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt