Civiele techniek (overheid) - Vast dienstverband

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
JUN 17
Noord-Brabant Permanent HBO
17.07.2020 100541762
Solliciteren

Over de functie

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Daar kan Maandag® je bij helpen! Maandag® Eindhoven is voor de regio Midden- en Oost-Brabant op zoek naar civieltechnische professionals! Nu vraag je je misschien af, wat houdt dat in: een vast dienst verband bij Maandag®?


Maandag® detacheert professionals in de publieke sector, zo ook binnen de overheid op het gebied van de civiele techniek. Door verschillende redenen zijn opdrachtgevers op zoek naar (tijdelijke) invulling. Denk bijvoorbeeld aan vervanging van personeel dat langere tijd niet beschikbaar is wegens ziekte, voor speciale projecten of voor extra ondersteuning tijdens drukke periodes. Bij Maandag® zijn we gespecialiseerd in het invullen van deze tijdelijke personeelsbehoefte in het publieke domein. Professionals bij Maandag® weten van aanpakken, nemen een frisse blik mee, hebben up-to-date kennis en uiteraard beschikken ze over relevante ervaring.


Bij Maandag® zijn we op zoek naar civieltechnische professionals die met een vast dienstverband hun kennis en ervaring bij de overheid willen inzetten. Deze vacatures zijn uiteenlopend. Denk aan: kabels/leidingen, infra, riolering/water, cultuurtechniek, openbare ruimte. Maar ook onderwerpen als: milieu, duurzaamheid, grondzaken, vastgoed, afval, gebiedsontwikkeling, handhaving en vergunningen komen aan bod. Heb jij (stage of werk) ervaring binnen een van bovenstaande onderwerpen, dan is deze flexibele manier van werken wellicht iets voor jou!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding (voorkeur richting civiele techniek)
  • Werk of stage ervaring binnen bovengenoemde vakgebieden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift

Over het bedrijf

Je krijgt een vast dienstverband bij Maandag®. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO gemeenten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Heb je nog vragen na het lezen van deze vacaturetekst of ben je gewoon nieuwsgierig wat dit voor jou betekent? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker