Beheerder Wegen

Over de functie

Als Beheerder Wegen zorg jij ervoor dat het wegennet van de desbetreffende gemeente in optimale staat is én blijft. De functie is veelzijdig en zelfstandig en daarin speel jij een sleutelrol in de keten van samenwerking op het gebied van onderhoud en beheer van de wegen.

Jij bent in jouw rol als Beheerder Wegen, verantwoordelijk voor het opstellen van de meer-jareninvesteringsplannen, specifiek op het gebied van het beheren en onderhouden van de wegen. Samen met jouw collega's draag jij zorg uit voor een integrale afstemming op strategisch vlak.

Waar het gaat om actuele onderwerpen als stedelijk verdichten en klimaatadaptatie speel jij een belangrijke rol in het mogelijk maken, door duidelijke richtlijnen en kaders af te spreken zodat het onderhoud en beheer goed geborgd blijft.

In deze functie ben jij veel aan het afstemmen, op zoek naar informatie voor het opstellen van investeringsplannen waarin onder andere meekoppelkansen zijn meegenomen en voorrang wordt gegeven aan zaken die er het meest toe doen.


Jij houdt je bezig met:

 • Het in beeld brengen van de kwaliteit van de wegen met bijbehorend wegmeubilair;
 • Het opstellen van meer-jareninvesteringsplannen. Dit doe je samen met andere senior beheerders, andere afdelingen en externe partijen, om zo te komen tot een integraal investeringsplan voor de komende jaren;
 • Het geven van opdrachten aan advies- en ingenieursbureau voor vervangen van openbare ruimte. Je bent hierbij integraal opdrachtgever voor de vervangingsprojecten;
 • Het inhoudelijk bijdragen aan het beleidskader voor de wegen in de stad.


In de functie van Beheerder Wegen ben jij zowel een strategisch denker als praktisch ingesteld. Dit combineer je met een creatieve en innovatieve denkwijze. Door jouw ervaring in het opstellen van het beleid-, beheer- en onderhoudsplannen weet jij deze eigenschappen toe te passen in jouw werk.

Functie eisen

 • Hbo opleiding in civieltechnische richting, of gelijkwaardige technische kennis;
 • Ervaring in het beheer en onderhoud van wegen;
 • Analytisch sterk.


Wat bieden wij jou?

 • Een goed (!) salaris conform de CAO Gemeenten. Je wordt ingeschaald naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring;
 • Garantie van flexibele zekerheid;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden.

Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Quinty Gulinck

Quinty Gulinck

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs