Assetmanager Civiel

Over de functie

Als Assetmanager Civiel ben jij omgevingsbewust en sta je stevig in je schoenen!

Wat ga je doen?

Samen met drie assetmanagers ben jij verantwoordelijk voor de duurzame instandhouding van het gehele openbaar gebied. Voor een aantal van de portefeuilles ben jij initieel verantwoordelijk. Voor deze portefeuilles verricht jij onderzoek naar en stel je jezelf op de hoogte van de actuele staat van het areaal. Dit doe je op basis van gehouden inspecties, metingen en gedane meldingen. Vervolgens bepaal je de onderhoudsstrategie en initieer je monitoringsprogramma’s. Jaarlijks stel je met je collega assetmanagers een integraal (meerjarig) programma op inclusief een jaarbegroting en stemt deze af met de operationeel beheerders en andere belanghebbenden. Je levert de bouwstenen voor de diverse rapportages uit de planning & control cyclus. Voor de communicatie met de politiek ben je voor het taakveld het eerste aanspreekpunt en organiseer en redigeer je de benodigde stukken.

Functie eisen

Initiatiefrijk, doelgericht en besluitvaardig zijn kwaliteiten die jou als Assetmanager Civiel beschrijven. Je bent makkelijk benaderbaar, veerkrachtig en hebt een zeer groot gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. 

Wie ben jij?

Als Assetmanager Civiel heb jij kennis op het gebied van wegen, civiele kunstwerken, straatmeubilair en bebording. Je hebt een passie voor duurzaamheid en je wilt je dan ook inzetten voor een duurzame leefomgeving. Naast kennis van assetmanagement, budgetbeheer, normeringen en risicomanagement, heb je ervaring met het werken vanuit de keten. Je vindt, net als wij, dat assetmanagement meer is dan beheer. Daarnaast kan jij beleidsambities moeiteloos vertalen en opnemen in beheerprogramma’s. Dat we digitaal werken is je op het lijf geschreven.

Wat bieden wij?

Omdat jouw werkgeluk belangrijk is, hebben wij aandacht voor jouw werkvermogen en investeren we ook graag in jouw ontwikkeling. Onder andere door verschillende trainingen en die je helpen je vaardigheden te ontwikkelingen, waardoor je je persoonlijk leiderschap kunt vergroten en effectiever en prettiger kunt samenwerken. Naast deze trainingen is er ruimte voor ontwikkeling op functieniveau.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Loraine Voorsluijs

Loraine Voorsluijs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs