Adviseur Omgeving

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
JUN 18
Noord-Holland Tijdelijk HBO
18.07.2020 106182536
Solliciteren

Over de functie

jij vindt het een uitdaging om proactief bij te dragen aan het verbeteren van processen binnen operationeel en tactisch omgevingsmanagement.


Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Adviseur Omgeving voor 36 uur per week. Als adviseur omgeving lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering op het gebied van omgevingsmanagement in het aanleg- en onderhoudsproject, team A-Vaarwegen. Je zorgt, vanuit het perspectief van maatschappelijke inbedding van het project, voor de inhoudelijke verbinding met stakeholders. Het is van groot belang de stakeholders tijdig over de voortang van de werkzaamheden te informeren en hen betrokken te houden. Feitelijk zorg jij bij het dagelijks onderhoud van (vaar)wegen, bruggen, waterkeringen, sluizen en de bedieningsinstallaties in de regio West-Nederland Noord voor de inhoudelijke ondersteuning voor het operationeel en tactisch omgevingsmanagement.


Jouw uitdaging is alle in- en externe betrokkenen tijdig te informeren en tevreden te houden. Je ondersteunt de omgevingsmanager die eindverantwoordelijk is voor omgevingsmanagement binnen het team. Hiervoor ga je op zoek naar kennis en feiten en analyseert deze voordat je advies uitbrengt. Je signaleert raakvlakken en koppelt deze aan elkaar met als doel minder hinder en efficiency. Ook maak je inhoudelijke analyses van plannen en wensen van interne en externe stakeholders. Je beziet de effecten en neemt deze mee in je adviezen. Je werkt nauw samen met de omgevingsmanagers van de aannemers en bent daarin scherp op elkaars rol. Hierbij voert de aannemer het werk uit en voer jij daarop de regie. Je monitort effecten van extern optreden vanuit je eigen organisatieonderdeel en/of werkproces en adviseert over bijstellingen. Daarnaast adviseer je over de wijze waarop tijdens het dagelijks onderhoud de doorstroming en veiligheid van het weg (vaar)verkeer binnen de projectgrenzen geborgd blijven. Op het vlak van communicatie geef je antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen binnen het team, de communicatieafdeling en 0800-lijn. Je signaleert (externe) ontwikkelingen die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en analyseert deze. Je pakt dus echt je adviesrol. De geformuleerde projectresultaten houd je continu in het vizier. Je bent in staat om snel wegwijs te worden in het beheer en onderhoud van het natareaal. Hierbij is kennis op het gebied van Verkeersmanagement, Risicomanagement Gebiedsgericht werken en Communicatie essentieel.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar kennis en ervaring in uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van omgevingsmanager;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring als adviseur omgeving met realisatie- en onderhoudscontracten;
  • Ervaring en kennis met stakeholdermanagement.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt