(junior) calculator infra

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
JUN 26
Flevoland Permanent MBO
26.07.2020 106785690
Solliciteren

Over de functie

Zonder een calculator kan het werk niet starten. Ben jij technisch onderlegd en heb jij cijfermatig inzicht? Reageer dan op deze vacature! 


Door de groei van de organisatie is er plek voor een (junior) calculator infra. Als calculator infra maak je begrotingen aan de hand van offertes en bestekken. Daarvoor vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en vergelijk je deze. Daarnaast bepaal en controleer je de hoeveelheden.  In een vroeg stadium sluit je aan bij tenders om risico’s en kansen in te brengen. Uiteraard denk je kostenbewust mee. Als laatste check zorg jij ervoor dat de theorie klopt met de praktijk. Klopt het niet? Dan neem je contact op met de opdrachtgever. 

Functie eisen

·        minimaal mbo-werkniveau;

·        GWW-achtergrond;

·        technisch en cijfermatig inzicht;

·        nauwkeurige werkhouding.

Over het bedrijf

Ben je al enthousiast? Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk