(Assistent) uitvoerder

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
MEI 01
Overijssel Permanent MBO
31.05.2020 101978492
Solliciteren

Over de functie

Voor de functie van assistent uitvoerder ben ik op zoek naar iemand die zich bezig wil gaan houden met diverse projecten in Noord Oost Nederland. Het gaat hierbij om projecten op het gebied van gas, water en elektra, waarbij je om de projecten goed uit te voeren ook opgeleid wordt door onze opdrachtgever.


In de functie ben je bezig met het bepalen van de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en hoeveelheden in samenwerking met de uitvoerder. Tevens neem je deel aan bouwvergaderingen, handel je tijdig schademeldingen af en zorg je dat het werk uitgevoerd wordt op de meest efficiënte wijze (binnen vastgestelde budget en planning). Samen met de uitvoerder voer je de eindcontrole uit op het gerealiseerde werk. In de functie is het van belang dat je veiligheidsbewust werkt en handelt.

Functie eisen

Om voor deze startersfunctie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding HBO civiele techniek of HBO elektrotechniek;
  • Ervaring als (assistent) uitvoerder pré;
  • Resultaatgericht;
  • Door willen groeien naar de functie van uitvoerder.


Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op met mij door te mailen naar tanya.bedrousjan@maandag.nl of bel/ app naar 06 57077018.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan