Werkvoorbereider Civiel

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
MEI 19
Flevoland Permanent HBO
18.06.2020 103467103
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Zwolle zoeken we een werkvoorbereider met de nadruk op bestekschrijven. Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een team met o.a. de stadsingenieurs en technische mensen met een brede scope. Technische analyses leiden tot adviezen op het gebied van kunstwerken, water, groen en verharding.


De gemeente zoekt een werkvoorbereider die affiniteit heeft met civiele techniek. De nadruk ligt op het opstellen van contracten, waarbij betrokkene een voortrekkersrol heeft bij het ontwikkelen en toepassen van contracten. Differentiatie van contracten is een sleutelwoord. Als collega ben jij een teamspeler die over voldoende flexibiliteit beschikt om in te spelen op wijzigingen tijdens het proces. Daarnaast ben je in staat de doelstellingen te halen binnen de gestelde kaders. Vanuit je functie vervul je tevens de rol van projectleider cultuurtechniek.

Functie eisen

  • Ervaring met calculeren en bestekken vervaardigen zowel traditioneel als innovatieve contracten, (RAW, UAV-GC), binnen civiele techniek.
  • Kennis en ervaring met GWW bundel.
  • Kennis en ervaring met aanbesteden via Tenderned.
  • Affiniteit met juridische component van het vak.
  • HBO afgeronde opleiding richting Civiele Techniek


Ben jij net afgestudeerd en lijkt het je leuk om naar deze functie toe te groeien? Je bent van harte welkom om te solliciteren!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk