Werkvoorbereider Bouw

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
MEI 14
Overijssel Permanent HBO
13.06.2020 103116900
Solliciteren

Over de functie

Ambitieuze werkvoorbereiders opgelet! Heb jij ervaring met Revit en wil jij verder groeien binnen een groot en innovatief bouwbedrijf? 

Voor een innovatief bouwbedrijf is Maandag® op zoek naar een Werkvoorbereider Bouw. In deze functie coördineer jij het gehele proces rondom projecten in de nieuwbouw en verduurzaming van woningen. De werkzaamheden in de werkvoorbereiding zijn jou niet vreemd. Jij gaat graag aan de slag met de (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en administratieve verwerking. Daarbij houd je tijd, budget en veiligheid goed in het oog.  


Als werkvoorbereider bouw heb je veel contacten. Je overlegd met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij bent daarin de verbindende factor. Je maakt en bewaakt de planning van het gehele traject en bewaakt de voortgang van het project.  


Jouw werkzaamheden als Werkvoorbereider Bouw voer je op projectbasis uit bij een innovatief bouwbedrijf in Twente. Een bedrijf dat graag met je meedenkt en je verder wil helpen in je ontwikkeling. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  •  Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde;
  • Je beschikt over bouwkundig inzicht en inzicht in diverse werkprocessen;
  •  Je beschikt over 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over ruime ervaring met Revit.

Als Werkvoorbereider bouw voel je je thuis in een innovatieve omgeving. Omdat je snel moet schakelen en overleggen met verschillende gesprekspartners, verwachten wij van jou een flexibele instelling en goede communicatie vaardigheden. 

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan