Werkvoorbereider Bouw

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
MEI 11
Overijssel Permanent HBO
10.06.2020 102856158
Solliciteren

Over de functie

Ambitieuze werkvoorbereiders opgelet! Heb jij ervaring met BIM en wil jij verder groeien binnen een groot en innovatief bouwbedrijf? 

Wij zijn doorlopend op zoek naar een werkvoorbereider bouw. In deze functie werk je ondersteunend aan de projectleider en coördineer jij het gehele proces rondom projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Dit doe je niet zomaar. Alles wordt in BIM gedaan en jij bent de regisseur van het BIM model wat tijdens het project wordt gebruikt. De werkzaamheden in de werkvoorbereiding zijn jou niet vreemd. Jij gaat graag aan de slag met de (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en administratieve verwerking. Daarbij houd je tijd, budget en veiligheid goed in het oog.  


Als werkvoorbereider bouw heb je veel contacten. Je overlegd met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij bent daarin de verbindende factor, zorgt voor afstemming en samenwerking en samen met de BIM Modelleur vertaal je dit in het BIM model. Je maakt en bewaakt de planning van het BIM traject en bewaakt de voortgang van het project.  


Jouw werkzaamheden als werkvoorbereider bouw voer je op projectbasis uit bij een bouwbedrijf in de regio Overijssel en Gelderland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Bouwkunde;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider bouw; 
  • Ervaring met BIM programma’s zoals Revit en Navisworks is een grote pré. 

Als Werkvoorbereider bouw voel je je thuis in een innovatieve omgeving. Omdat je snel moet schakelen en overleggen met verschillende gesprekspartners, verwachten wij van jou een flexibele instelling en goede communicatie vaardigheden. 

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan