WABO Regisseur

David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons
JUN 17
Zeeland Permanent MBO
17.07.2020 100251042
Solliciteren

Over de functie

Zie complexe (gemeentelijke) vraagstukken als een uitdaging? Krijg jij energie van coachen en aansturen? Dan is deze functie wat voor jou!


Voor een gemeente in de regio West-Brabant en provincie Zeeland zijn wij bij Maandag® Middelburg op zoek naar een WABO regisseur.


Als WABO regisseur ben jij degene die aanvragen voor een omgevingsvergunning in goede banen moet leiden. Als regisseur ben je de schakel tussen de aanvrager en de backoffice. Je bent niet alleen de bewaker van proces en voortgang, maar ook de gastheer. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, interne en externe samenwerkingspartners.


De WABO regisseur verzorgt een goede intake, stemt het proces af met, signaleert eventuele problemen tijdig en lost deze op. Daarnaast bewaakt de regisseur de voortgang van procedures, afspraken en termijnen in het proces en stuurt deze bij. Ook hoort het bewaken van kwaliteit bij de taken van de WABO regisseur.


Dus ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het omgevingsrecht, communicatief vaardig, nieuwsgierig en verbindend? Heb je daarnaast een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en beschik je over een hoge mate van mens-, klant- en resultaatgerichtheid? Neem dan direct contact met mij op!

Functie eisen

  • Minimaal relevante HBO opleiding (B.v. Bouwkunde) of MBO met ruime ervaring;
  • Enkele jaren werkzaam in het vakgebied;
  • Ervaring met bouwbesluittoetsing;
  • Ervaring met bestemmingsplantoetsing;


Wat wij bieden:

  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en marktconform salaris;
  • Je kan werken aan persoonlijke ontwikkeling via onze Academy;
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
  • Een groot landelijk netwerk;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.


Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons