Vergunningverlener WABO

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
FEB 11
Overijssel Vast HBO
12.03.2020 100287425
Solliciteren

Over de functie

Momenteel hebben wij meerdere opdrachten klaarliggen bij onze opdrachtgevers voor een (ervaren) vergunningverlener WABO. Het aantal uren is bespreekbaar net als de duur van de opdrachten. De start zal plaatsvinden op zeer korte termijn, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.


In deze functie ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de (binnenkomende) aanvraag voor een vergunning. Je denkt mee met de aanvrager en kijkt naar de mogelijkheden, uiteraard wel vanuit de geldende wet- en regelgeving. In het kader van de nieuwe Omgevingswet en het credo ‘ja, mits’, zul jij steeds meer adviseren in plaats van toetsen.


De opdrachten kunnen vervuld worden door een ZZP’er maar er ligt ook een mogelijkheid om als vergunningverlener WABO bij ons vast in dienst te treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd. Wat kunnen wij je bieden:

·        Een (vast) dienstverband (dé manier om vanuit een stukje zekerheid de afwisseling van opdrachten te kunnen ervaren)

·        Een marktconform salaris en een auto van Maandag®

·        De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen/trainingen die worden georganiseerd vanuit onze eigen Academy


Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel met de aanvrager als het bestuur. Je bekijkt elke aanvraag met een brede blik en bent in staat kritische vragen te stellen. 

Functie eisen

·        Afgeronde hbo-opleiding in bouwkundige richting

·        Werkervaring als vergunningverlener WABO bij een overheidsorganisatie

·        AWB 1 en/of 2 is een pré

Over het bedrijf

Vind jij afwisseling in jouw werk belangrijk, een ‘kijkje kunnen nemen in verschillende keukens’, maar wel vanuit de zekerheid van een (vast) dienstverband? Kom dan werken bij Maandag®!


De professionals die bij Maandag® werken houden van hun werk, hebben kennis van zaken en beschikken over een gezonde portie ambitie. Vanuit de zekerheid van dit dienstverband ga je op detacheringsbasis aan het werk bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, zo hebben we onze eigen Academy en bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kun je je netwerk uitbreiden door onze Club Maandag® bijeenkomsten.


Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Tot Maandag®!


Bel of app mij op 06 30 97 18 80 of stuur een berichtje naar romy.wennekes@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes