Vergunningverlener WABO

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
FEB 24
Noord-Holland Vast MBO
25.03.2020 100284705
Solliciteren

Over de functie

Als Vergunningverlener WABO sta jij graag centraal in de besluitvorming omtrent de bouwplannen!


Jij bent als Vergunningverlener WABO de regisseur van vergunningsprocessen met betrekking tot de volledige bouw. Jij behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en je toetst reguliere en complexe zaken. Je coördineert het volledige vergunningsproces binnen de geldende termijnen. Je adviseert klanten en daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor burgers, collega’s, leiding en bestuur. Uiteraard doe jij dit niet helemaal alleen, je werkt intensief samen met onder andere planologen en bestemmingsplantoetsers.

Functie eisen

Jij denkt als Vergunningverlener WABO in mogelijkheden voor de klanten en in jouw communicatie ben jij helder en overtuigend. Daarnaast heb jij een sterke persoonlijkheid, die klant- en resultaatgericht is. Naast deze persoonlijke skills, vragen we het volgende:

  • MTS/HTS Bouwkunde afgerond
  • In het bezit van ABW 1 (en ABW 2 of leergierig om via Maandag® Alkmaar deze te gaan behalen)
  • Minimaal één jaar ervaring bij een overheidsinstantie als Vergunningverlener WABO of Bouwplantoetser


Uiteraard krijg jij hier ook iets voor terug!

  • Een goed(!) salaris conform de cao CAR-UWO (Jij wordt ingeschaald naar aanleiding opleidingsniveau en relevante ervaring)  
  • Reiskosten vergoeding van €0,19 per gereden kilometer (ongelimiteerd); een leaseauto behoord ook tot de mogelijkheden
  • Uitzicht tot een contract voor onbepaalde tijd
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden
  • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Maandag® Academy (kosteloos)

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs