Uitvoerder GWW

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
MEI 15
Flevoland Permanent MBO
14.06.2020 103156025
Solliciteren

Over de functie

Als uitvoerder GWW ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van infrastructurele projecten. Door middel van jouw kennis en expertise die je in het verleden hebt gehad voer jij zelfstandig binnen de gestelde kaders jouw werkzaamheden uit.


Als uitvoerder GWW ben je in staat om alle contacten met verschillende stakeholders te onderhouden. Je hebt tijdens de voorbereiding van projecten een ondersteunende rol als het gaat om werkmethodes, planning en de inzet van het materiaal. Je houdt kostenbegroting tijdens de uitvoer van het project nauwlettend in de gaten. Waar nodig corrigeer en stuur je bij in overleg met de projectleider.


Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van civiele techniek;
  • Kennis van de RAW-systematiek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met infrastructurele projecten.


Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk