Traineeship Built Environment

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
JUN 16
Groningen Permanent HBO
26.07.2020 106009403
Solliciteren

Over de functie

Het traineeship is een unieke kans om vanuit de zekerheid van een vast contract ervaring op te doen bij verschillende organisaties. Wij moedigen je aan om het beste uit jezelf en je baan te halen binnen complexe infrastructurele projecten!


Door je stage-ervaring heb je al enige ervaring opgedaan op het werkveld en nu klaar voor het echte werk! Ga je aan de slag als ontwerper van bouwwerken, zoals bruggen, tunnels, snelwegen of waterzuivingsinstallaties of gaat je hart juist harder kloppen van het voorbereiden en begeleiden van een groot infrastructureel project? De kansen en mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt als jong professional doorgroeien in een functie als ontwerper, (junior) projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder, constructeur, adviseur, beleidsmedewerker of beheerder. 


Ben jij nieuwsgierig van aard en leergierig ingesteld? Mooi! Jouw ontwikkeling staat namelijk bij ons centraal. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke workshops. De Maandag® Academy bied je volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.


Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar je interesses, je vaardigheden en je ambities voor de toekomst.

Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Ik hoor graag van je!

Functie eisen

  • Afgerond HBO Diploma Built Environment
  • Ervaring op gedaan middels stages
  • Je hebt lef en durft initiatief te nemen om te leren

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans