Toezichthouder Ruimtelijk Domein

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
JUN 12
Limburg Permanent MBO
12.07.2020 105632042
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Noord Limburg ben ik op zoek naar een Toezichthouder Ruimtelijk Domein.


Als Toezichthouder Ruimtelijk Domein ben jij binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de toezicht en handhaving op de naleving van de landschappelijke inpassing bij bouwplannen en het toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten


1.     Toezicht en handhaving op de naleving van de landschappelijke inpassing bij bouwplannen:

Bij de verlening van omgevingsvergunningen worden eisen gesteld ten aanzien van de landschappelijke inpassing. In het verleden heeft niet altijd toezicht plaatsgevonden met betrekking tot de daadwerkelijke realisatie van de landschappelijke inpassing.


In het kader van dit project worden de in het verleden verleende vergunningen gecontroleerd op naleving van de eerder gestelde voorwaarde.


2.     Toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten:

In 2019 is door de raad nieuw beleid vastgesteld met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten. Daarbij is ook nogmaals het belang van een adequaat toezicht en handhaving aangegeven. Hoewel binnen het bestaande beleid ruimte is voor toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten is dit qua hoeveelheid beperkt. Met deze formatieplaats wordt het toezicht versterkt.


Is jouw interesse gewerkt? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


📞 06 83 02 45 08

 📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

·        Een afgeronde MBO+/ HBO opleiding in de richting van Bouwkunde;

·        Aantoonbare werkervaring als Toezichthouder bij een gemeentelijke organisatie binnen het ruimtelijk domein.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens