Toezichthouder Bouwen & Wonen

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 26
Gelderland Permanent MBO
26.07.2020 104972586
Solliciteren

Over de functie

Zoek jij een functie als Toezichthouder Bouwen & Wonen, vind je flexibiliteit en afwisseling belangrijk en wil je blijven werken aan je eigen ontwikkeling en die van anderen? Reageer dan snel en wie weet zijn wij binnenkort collega's!


Als toezichthouder Bouwen & Wonen kom je binnen de gemeente te werken in het Team Toezicht & Handhaving. Dit team draagt bij een veilige omgeving om in te wonen, werken en recreëren. Door de uitvoering van vergunde bouwprojecten te controleren, illegale bouwwerken op te sporen en handhavend op te treden waar nodig. Om de toezichtstaken goed te kunnen blijven doen, is er tijdelijk behoefte aan ondersteuning.


Wat houden jouw taken als ‘toezichthouder Bouwen & Wonen’ zoal in?

  • Je houdt toezicht op de uitvoering van vergunde bouwprojecten.
  • Je legt waar nodig direct een bouwstop op.
  • Je doet controles voor handhavingszaken.
  • Je stelt rapportages op over je constateringen.
  • Je stemt je werkzaamheden af met de andere toezichthouders, de juridisch medewerkers of teamleider, afhankelijk van de zaak waaraan je werkt.


Als Toezichthouder Bouwen & Wonen werk je bij Maandag® op projectbasis aan opdrachten voor gemeentes in de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland en daarbuiten als jij daarvoor openstaat. Het netwerk dat wij hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af. Als jou dit aanspreekt ga ik graag met je in gesprek over jouw arbeidsovereenkomst bij Maandag®!

Functie eisen

  • 2 jaar ervaring in het werkveld van toezicht en handhaving.
  • Afgeronde technische opleiding, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals ABW1.
  • Kennis van de Awb, Wabo, het Bouwbesluit, gemeentelijke regels en procedures voor toezichthoudende werkzaamheden.
  • Beheerst de competenties: klantgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig (schriftelijke en mondeling), conflicthantering.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers