Toezichthouder Bouw

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
MEI 08
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
07.06.2020 102602629
Solliciteren

Over de functie

Sta jij sterk in je schoenen en durf jij handhavingsmaatregelingen te nemen? Denk jij in oplossingen? En is de ‘bouw’ je lust en je leven? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn! 


Als Toezichthouder bouw houd je toezicht op nieuwbouw projecten. Je controleert of bouwwerkzaamheden conform vergunning worden uitgevoerd. Je werkt zelfstandig maar kan altijd sparren met je collega’s binnen je team. Je komt te werken binnen team Veiligheid & Naleving en rapporteert aan de Coördinator bouwtoezichthouders.


Met de volgende thema’s krijg je te maken:

  • Communicatie: Je bent duidelijk en open in je communicatie. Wanneer je gelooft in een oplossing motiveer je die met overtuiging én met gedegen argumenten. Net als in je rapporten blijf je daarbij altijd helder in je communicatie en zijn feiten de basis van het gesprek.
  • Beslissingen nemen: Tijdens je werkzaamheden sta jij sterk in je schoenen en durft daarom indien nodig te handhavingsmaatregelen te treffen.
  • Digitaal toezicht: Je gaat werken met een digitale checklist. Hierin ga je samen met je collega’s een weg vinden.
  • Wetgeving: Door de komst van de wet Private Kwaliteit Borging zullen de werkzaamheden verschuiven, en ga je je uiteindelijk vooral richten op de complexere gebouwen. 


Functie eisen

  • Relevante HBO opleiding met aanvullend minimaal 3 jaar ervaring in de bouwwereld (bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde, planologie)
  • Aanvullende cursussen zoals een specialistische opleiding Ambtenaar Bouw- en woningtoezicht, bijvoorbeeld ABW 1 en 2
  • Werkervaring in een bouw gerelateerde functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een baan als bouwkundige bij een architectenbureau, een projectontwikkelaar, een aannemer of een woningbouwvereniging. Als je nu een soortgelijke functie hebt bij een andere (lokale) overheidsinstelling, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen
  • Voelsprieten voor de hoofd- en bijzaken bij elk dossier dat je in behandeling hebt. Aan welke zaken moet je veel aandacht besteden en wat is minder belangrijk
  • Goede communicatieve vaardigheden waarbij je om kunt gaan met tegenstrijdige belangen


36 uur per week | Start 1 juni (eerder is mogelijk)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker