Toetscoördinator

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
MEI 19
Noord-Holland Tijdelijk HBO
21.06.2020 103462482
Solliciteren

Over de functie

Je bent goed in staat zelfstandig te werken in een innovatief proces! Dan ben ik op zoek naar jou!


Als Toetscoördinator zorg je voor de toetsing en contractbeheersing van het project. Het regelen van vele afspraken ten behoeve van de voorbereiding, uitvoeringen en afronding van audits behoort ook tot je taken. Verder adviseer je opdrachtnemers en opdrachtgevers aan de hand van de uitkomsten van audits. Je staat als Toetscoördinator onder leiding van een contractmanager. Het project bestaat uit 3 contracten met ingenieursbureaus. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een erkende HBO- of WO-diploma in techniek;
  • Je hebt ervaring met risicomanagement binnen een GWW-project;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als toetscoördinator;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met systeem gerichte contractbeheersing;
  • Je bent Gecertificeerd lead auditor (ISO 9001) met minimaal 1 jaar ervaring.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de bouw en civiele techniek. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett