Tendermanager

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
JUN 23
Overijssel Permanent HBO
23.07.2020 106594641
Solliciteren

Over de functie

Jij bent de Tendermanager die de vraag achter de vraag weet te achterhalen! Je werkdag is elke dag anders, omdat iedere tender andere criteria heeft die je moet invullen en in de context van de opdrachtgever dient te plaatsen. Als Tendermanager is het jouw taak om het plan doeltreffend neer te zetten en je weet hoe de vraag van de opdrachtgever moet worden geanalyseerd.


Jij als Tendermanager bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, plannen en schrijven van tenders. Je haalt informatie op over soms complexe projecten, coördineert dat input op tijd komt en stuurt op kwaliteit. Als alles voldoet aan jouw kwaliteitscriteria, dan ga je het plan schrijven. En alles in een kort tijdsbestek. Het moet niet alleen goed zijn, het moet ook binnen de daarvoor beschikbare tijd afgerond worden.


Jouw werkzaamheden als Tendermanager voer je op projectbasis uit bij een innovatief bouwbedrijf in Twente. Een bedrijf dat graag met je meedenkt en je verder wil helpen in je ontwikkeling. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting Bouwtechnische Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of Commerciële Economie;
  • Je hebt ongeveer 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een technische organisatie.


Jouw enthousiasme, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat je, met het team, erin slaagt aan het eind van de rit een project op te leveren waar je trots op bent.

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan