Technisch Projectleider (Gemeente)

Over de functie

Voor een Groningens gemeente zoeken wij een fulltime Technisch Projectleider die zich richt op de integrale uitvoering van het meerjarenprogramma voor een complex project.

Als een Technische Projectleider initieer en organiseer je deelprojecten en stuur je inhoudelijk de verschillende projectgroepen aan. Je bent het aanspreekpunt voor de voortgang en ontwikkeling van het project. Hierover rapporteert je over de planning, budget, risico's e.d. aan de projectregisseur. In jouw rapportages en advies houdt je rekening met beleidsmatig, ruimtelijk, financieel, juridisch, fiscaal en bestuurskundig zaken. Met als beoogd doel om te zorgen voor goede kwaliteit, transparantie, compliance en control.

Je bent verantwoordelijk voor deugdelijke aanbestedingen (Europees), gunning en uitvoering van het werk. Je draagt hierbij zorg voor de realisatie, waarbij je het belang begrijpt van wat de consequenties zijn van de overeenkomsten, het programma van eisen en wensen, wet- en regelgeving, en het publieke karakter wonen of inrichting openbare ruimte.

Je bent goed in samenwerken, coördinerend sterk maar zeker besluitvaardig. Je werkzaamheden voer je uit binnen een projectteam waarbij je vooral samen werk met de beleidsmedewerkers, vanuit elk hun eigen expertise, in de lijnafdelingen. Je hebt een groot inlevingsvermogen en kunt je inleven in de inwoners en samen met hen werken aan de passende oplossingen.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO+/WO opleiding Bouwkunde
  • Recentelijke ervaring binnen de overheid
  • 5 jaar relevante werkervaring (bijv. project-/bouwplanontwikkelingen)
  • Kennis van onderwijsfinanciën en regelgeving

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Loes Oldejans

Loes Oldejans

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs