Technicus wegen en verhardingen

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 102923893
Solliciteren

Over de functie

Wil jij graag aan de slag bij een snel groeiende organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor een snel groeiende gemeentelijke organisatie zoek ik een technicus op het gebied van wegen en verhardingen. Er lopen verschillende projecten binnen de gemeentelijk organisatie waarbij het beheer van wegen en verhardingen een belangrijke rol speelt. In de functie technicus wegen en verhardingen sta je voor hoogwaardige kwalitatieve technische ontwerpen, borg je beheervraagstukken én adviseer je bij nieuwbouwplannen en verleggingsvraagstukken. In deze functie bouw je samenwerkingsverbanden op met zowel intern, collega’s van de afdeling, als extern, met andere overheden en private partijen. De grote uitdagingen waarvoor deze gemeentelijke organisatie de komende jaren staat zijn klimaatadaptatie, duurzaamheid en de inpassing van de Floriade.


Dus een verantwoordelijke, veelzijdige en uitdagende functie!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in civieltechnische richting, minimaal op HBO niveau;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt ruime kennis van de werkmethoden in huidige en vernieuwende technieken op het gebied van wegen en verhardingen;
  • Je hebt kennis van autocad en/of microstation;
  • Je hebt kennis van RAW, CROW en beheerssystemen als GBI;
  • Je hebt affiniteit met Verkeerskunde, mobiliteit en infrastructuur Elektrisch Vervoer.


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de bouw en civiele techniek. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett