Teamleider Civiele Techniek & Bouw

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
JUN 17
Noord-Holland Tijdelijk HBO
18.07.2020 106122989
Solliciteren

Over de functie

Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Alles bij elkaar een hele klus.


Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Teamleider Civiele Techniek en Bouw voor 36 uur per week. Dit betreft om een inhuur voor 1,5 jaar met optie tot overname.


Als Teamleider Civiele Techniek en Bouw geef je leiding aan een team van werkvoorbereiders, ontwerpers, tekenaars, toezichthouders en adviseurs. Samen ongeveer 18 professionals. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Projecten. Samen met de andere teams uit deze afdeling zorgen zij voor de realisatie van bijvoorbeeld dijkreconstructies, bouw en renovaties van zuiveringen en aanleg van riolering. We zijn volop bezig met ontwikkelen van innovatieve projecten in de Waterwereld. Voor deze projecten zijn klantgerichtheid en doelmatigheid belangrijke termen. De medewerkers zijn de opdrachtnemers van civiele bouw en techniekopdrachten binnen Waternet. Zij zijn de experts op dit gebied en essentieel voor de hele organisatie Waternet. Samenwerking met andere afdelingen is dus zeer belangrijk, kernwaarden als bijvoorbeeld afspraak is afspraak, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam werken staan hoog in het vaandel. 

 

Als teamleider stimuleer je jouw medewerker om verantwoordelijkheid te nemen waar ze kunnen, zich te ontwikkelen en altijd de hoogste kwaliteit van werk te leveren. Je hebt een voorbeeldfunctie als het aankomt op samenwerking, binnen en buiten je afdeling. Je denkt mee over efficiëntie in processen en kosten. Je brengt de behoeftes van je team in kaart en doet verbetervoorstellen in het MT. Het tempo van verandering binnen Waternet is hoog. In deze functie heb je veel te maken met organisatie ontwikkelingen. Je moet dus continue bezig zijn met het verder vormgeven en ontwikkelen van je team. 

 

Het MT van de afdeling bestaat uit 6 teamleiders en een afdelingshoofd, die elkaar treffen in een afdelingsoverleg. Daarin bespreekt het MT de richting van de ontwikkelingen en de uitvoering van de eerder bedachte strategie. Daarin onthoud je natuurlijk dat het belang van de afdeling of organisatie boven het belang van jouw team staat.

Functie eisen

  • Minimaal een Hbo- of Wo opleiding in een technische richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het leidinggeven aan professionals;
  • Ervaring met verandermanagement bij een vergelijkbare organisatie;
  • In staat om ontwikkelingen van het team en de afdeling te stimuleren.
  • Verbinding leggen met andere afdelingen binnen de organisatie, waarbij je de afdeling overstijgende organisatiedoelen helder voor ogen houdt; 
  • Je bent mensgericht, kunt verbinding leggen met de werkvloer en bent goed in staat feedback te geven over functioneren;
  • Ervaring met Prince2, IPMA, PMI, Scrum, Agile en Lean zijn een pre.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt