Stedenbouwkundig Supervisor

Over de functie

Ben jij een ervaren Stedenbouwkundig Supervisor die beschikt over inlevingsvermogen, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en een goede dosis overtuigingskracht? Lees dan snel verder...


Voor een grote gemeente in Noord Limburg ben ik op zoek naar een ervaren Stedenbouwkundig Supervisor die de komende twee jaar tenminste 12 uur in de week beschikbaar is.


De taken van de Stedenbouwkundig Supervisor:

 • Op een sturende wijze de 3 ingediende proposities van de geselecteerde ontwikkelende marktpartijen (als reactie op de stedenbouwkundige visie) in samenwerking met deze marktpartijen en deze gemeente in Noord Limburg door te ontwikkelen naar een integraal ontwikkelplan. Dit ontwikkelplan dient rond de zomer 2021 te kunnen worden vastgesteld door de gemeenteraad. Het ontwikkelplan is een doorvertaling van de vastgestelde stedenbouwkundige visie geeft naast de stedenbouwkundige ontwikkelkaders per ontwikkelveld eveneens richting aan de in de visie benoemde thema’s o.a. duurzaamheid, erfgoed, programmaverdeling en energie.
 • In de eerste fase geef je leiding aan het proces om te komen tot het door alle partijen gedragen ontwikkelplan en bent verantwoordelijk voor de vertaling naar een fysiek document.


Na vaststelling van het ontwikkelplan zullen de geselecteerde ontwikkelende marktpartijen per ontwikkelveld met eigen ontwerpers op basis van het ontwikkelplan met concrete plannen komen.

 • Aangezien de marktpartijen aan de voorkant mee aan de ontwerptafel hebben gezeten in het tot stand komen van het ontwikkelplan, is de verwachting dat rol van supervisor in de uitwerkingsfase door de geselecteerde marktpartijen zich in de praktijk vertaald naar een begeleidende rol van de externe ontwerpers.
 • In de laatste fase toets je namens de gemeente de ingediende ontwikkelplannen aan het gezamenlijk gerealiseerd ontwikkelplan en de reeds vastgestelde stedenbouwkundige visie. Hierbij neem je de gemeentelijke stedenbouwkundige onder je hoede zodat hij of zij deze toetsende rol in onderlinge afstemming kan overnemen.


Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze gave opdracht.

Ik vertel het je graag meer tijdens een vrijblijvende kennismaking!

T: 06 83 02 45 08  

E: lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring met herontwikkelingsgebieden waarbij behoud en inpassing van erfgoed (Rijks en gemeentelijk beschermd) een belangrijk onderdeel uitmaakt;
 • Ervaring met het voeren van de supervisierol, bij voorkeur in (deel)opdracht van de overheid;
 • Sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie;
 • Een krachtige verbinder, die in staat is diverse ontwikkelpartners met individuele belangen in het voorportaal van de ontwikkeling sturend naar een integraal plan toe te brengen.
 • Een goede gesprekspartner op bestuurlijk niveau en je houdt rekening met de gevolgen van ontwikkelingen, beslissingen en acties.

Over het bedrijf


Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisa Beurskens

Lisa Beurskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs