Starter Revit Tekenaar

Over de functie

Ben jij een afgestudeerde bouwkunde student die graag alle ins & outs van Revit wil leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als tekenaar ga je tekenen/ modelleren in Revit bij bijvoorbeeld een ingenieursbureau, architectenbureau of een aannemer. Je gaat ontwerp-, teken-, berekenings- en selectiewerkzaamheden verricht ten behoeve van het samenstellen, beheren en ontwikkelen van een BIM-informatiemodel. Jij wordt opgeleid tot de specialist binnen de organisatie op het gebied van Revit. Als er vragen zijn over het programma en de software dan wordt jij het aanspreekpunt. Overige werkzaamheden binnen de functie zijn onder andere: het controleren van tekenwerk, selecteren van onderdelen en het beoordelen van het bestek, de begroting en het programma van eisen. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en bent niet bang om vragen te stellen aan anderen als je ergens tegenaan loopt. Daarbij ben je een echte teamspeler die samen met collega's en opdrachtgevers altijd streeft naar succes.

Bij Maandag® vinden we het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij een groot assortiment aan trainingen & cursussen aan zodat je zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van kennis kan groeien als professional. Daarnaast bieden we je zekerheid in de vorm van een (vast)contract. Herken jij jezelf hierin en teken jij voor zo'n baan? Dan bespreek ik graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO/ HBO diploma Bouwkunde;
  • Je hebt tijdens werk of stages ervaring opgedaan met het tekenen in Revit;
  • Je bent leergierig, enthousiast en assertief;
  • Je hebt een passie voor tekenen.

Over het bedrijf

Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sabine Visser

Sabine Visser

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs