Senior Projectleider

Anil Yuceyurt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anil Yuceyurt
MEI 13
Gelderland Permanent HBO
12.06.2020 100290806
Solliciteren

Over de functie

Voor een commercieel service en onderhoudsbedrijf dat werkt met woningcorporaties ben ik op zoek naar een Senior projectleider service en onderhoud. Gedurende het gehele proces, van projectdefinitie tot en met projectoplevering, ben je als senior projectleider verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding van projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projecten ten aanzien van tijd, geld, kwaliteit, organisatie en VGM-beheersing. De continue verbetering van de effectiviteit en efficiency van de projecten neem je ook op je, waardoor een optimaal resultaat per project wordt gerealiseerd. Het betreft een zeer zelfstandige functie. Er is hier sprake van een vast functie en geen ZZP’ers.


Verder…


Stel je afwijkingen tussen voor- en nacalculaties vast en beargumenteer je de voorstellen tot bijstelling van normen, kengetallen of tarieven.


Tevens voer je inspecties en eindcontroles uit en neem je, waar nodig, corrigerende maatregelen. 

Functie eisen

  • HBO opleiding bouwkunde of MBO met relevante werkervaring
  • Geen 9-17 mentaliteit

Lijkt dit een functie voor jou? Reageer dan direct!

Over het bedrijf

Bij Maandag® kijken we samen wat het beste bij je past. Wij geven je de mogelijkheid om binnen meerdere keukens te kijken op verschillende beleidsterreinen en niveaus. De professionals die bij Maandag® werken houden van hun werk, hebben kennis van zaken en beschikken over een gezonde portie ambitie. Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent en blij van wordt!

Als je voorkeur uit gaat naar deze functie binnen het commerciële bouwbedrijf dan heb je te maken met een heel leuk familiair bedrijf met een informele professionele manier van werken. Een zeer platte organisatie waar je zeker geen nummer bent en de directeur iedereen persoonlijk kent. Het is een grote, kerngezonde organisatie ( 200 medewerkers) met als voornaamste ambitie een enorme kwaliteitsslag te maken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anil Yuceyurt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anil Yuceyurt