Senior omgevingsmanager

Over de functie

Als Senior Omgevingsmanager ben jij de verbinder tussen projectteam en omgeving en ben jij verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening naar omgevingspartijen. Je komt te werken in een IPM projectteam en gaat aan de slag met een herinrichtingsproject welke te maken krijgt met diverse stakeholders. De juiste communicatie en afstemming met partijen is van groot belang, omdat de herinrichting veel impact op de bereikbaarheid. Jij als regisseur brengt alle stakeholders in de projectomgeving in kaart en formuleert de belangrijke randvoorwaarden van het project voor alle partijen die te maken krijgen met de effecten.

In jouw rol ben jij verantwoordelijk voor de communicatie met omgevingspartijen en doet dat in afstemming met communicatieadviseur en projectmanager. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij draagvlak te creëren voor aanpak, ontwerpkeuzen en uitvoeringsaanpak. Jij herkent problemen in een vroeg stadium en draagt zorg dat de project- en omgevingsbelangen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Jij draagt zorg voor een gebiedsgerichte samenwerking en voert hiervoor overleg met stakeholders binnen het project. Belangrijk hierbij is dat alle project- en omgevingsbelangen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Jij weet als geen ander hoe jij contacten met stakeholders moet houden gericht op proactief afstemmen van belangen, intenties en gevoeligheden voor een succesvol resultaat. 

Functie eisen

Ben jij een verbinder met zeer goede communicatieve vaardigheden, kun jij goed luisteren en ben jij als het nodig is standvastig en doortastend? Beschik je daarnaast over:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau
 • ruime aantoonbare ervaring (minimaal 8 jaar in omgevingsmanagement van grote complexe binnenstedelijke projecten met vele stakeholders bestaande uit onder meer bewoners en bedrijven
 • minimaal 5 jaar ervaring met het werken binnen gemeentelijke organisaties

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1. 


 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid op een tijdelijk / vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen bij de Academy via Maandag® om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs