Senior Casemanager Bouwen

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
JUN 08
Limburg Permanent HBO
08.07.2020 105281729
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die Senior Casemanager Bouwen met een rugzak vol ervaring? Lees dan snel verder!


Een moderne gemeente in Limburg, die niet stil staat en bouwt aan de ontwikkeling van de stad en het verbeteren van de dienstverlening aan de inwoners zoekt per direct een Senior Casemanager Bouwen met minimaal 5 jaar werkervaring.


Jij, Senior Casemanager Bouwen:

·        Fungeert als eenduidig aanspreekpunt voor complexe meervoudige zaken richting klanten, adviseurs, derden en binnen de eigen organisatie alsmede het gemeentebestuur.

·        Vervult een accountrol richting “vaste” klanten op het gebied van het omgevingsrecht.

·        Coördineert de afhandeling van meervoudig complexe zaken, vraagt de vereiste inhoudelijke disciplines om advies, stemt deze integraal af en bewaakt de correcte uitvoering van wet- en regelgeving.

·        Stelt complexe (ontwerp) beschikkingen of maatwerkvoorschriften e.d. op.

·        Adviseert particulieren, bedrijven, instanties en andere overheden over uitvoeringsvragen.

·        Neemt deel aan interne en externe overleg- en projectgroepen en levert een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van de uitvoering en de werkprocessen.

·        Adviseert op ingebrachte zienswijzen en levert een bijdrage aan bezwaar- en beroepsprocedures.

·        Bereidt voor, stelt prioriteiten, controleert en ziet toe op de voortgang van zijn/haar werkzaamheden en stemt dit af met de coördinator van het team.


Ben jij in staat om bovengenoemde taken zonder moeite uit te voeren, kun jij goed samenwerken en denk jij altijd in oplossingen in plaats van problemen? Bel (06 83 02 45 08) of mail (lisa.beurskens@maandag.nl) mij dan snel, want ik ben op zoek naar JOU!


Functie eisen

De persoon die wij zoeken heeft een HBO+ werk- en denkniveau (HBO-Bouwkunde, kennis van Omgevingsrecht), en heeft ruime relevante werkervaring.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid en teamspeler die het lef en het vermogen heeft om ook buiten het eigen vakgebied te denken en te handelen. Een flexibele, klant- en resultaatgerichte instelling is voorwaarde voor een goede uitvoering van de werkzaamheden.


De belangrijkste competenties voor de invulling van deze functie zijn:

·        Plannen en organiseren: Doelen, resultaten en prioriteiten bepalen en benodigde acties, tijd en middelen aangeven om deze doelen te verwezenlijken. Zo nodig procedures ontwikkelen voor de uitvoering daarvan;

·        Verantwoordelijkheid: Het nemen en afleggen van verantwoordelijkheid voor acties van zichzelf, collega’s en de organisatie;

·        Resultaatgerichtheid: Concrete en gerichte acties ondernemen om beoogde doelstellingen te behalen of te overstijgen;

·        Stressbestendigheid: Effectief gedrag vertonen bij druk en stressvolle situaties;

·        Klantgerichtheid: De wensen en behoefte van de (interne en externe) klant- onderzoeken en hiernaar handelen, zonder het eigen zakelijk belang te kort te doen;

·        Omgevingsbewustzijn: Op de hoogte zijn van relevante maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends en deze kennis benutten ten behoeve van de eigen organisatie.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens