Senior Adviseur Vastgoed

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
MRT 26
Noord-Holland Tijdelijk HBO
25.04.2020 100545412
Solliciteren

Over de functie

Met een ondernemende instelling behartig je, als Senior Adviseur Vastgoed, de belangen van de gemeente als vastgoedeigenaar van circa 275 panden en gronden. Samen met jouw collega’s bouw je aan een vastgoedportefeuille, die bijdraagt aan het realiseren van onze maatschappelijke en strategische doelstellingen.


Als Senior Adviseur Vastgoed ben jij een stevig maar een fair onderhandelaar, waardoor je precies weet waar je het onderste uit de kan weet te halen en op welke manier. Jij adviseert over en organiseert op voortvarende en verantwoorde wijze de verkoop, aankoop, huur en verhuur van objecten en gronden. Daarbij treed je namens de gemeente op als onderhandelaar.


In jouw rol als Senior Adviseur Vastgoed ben jij:

  • De regisseur bij verduurzamings- en technische vraagstukken van gemeentelijk vastgoed;
  • Verantwoordelijk voor het doen van een voorstel voor de invoering van een systeem van kostprijs dekkende huur per object;
  • De persoon die zorgt voor voortdurende afstemming met het College van B&W en met collega’s binnen en buiten het team.


Ook stel jij business cases op en projectplannen op voor de wijzigingen, die je in de vastgoedportefeuille nodig acht. Daarbij hou jij de organisatie en jezelf scherp op de beleids- en marktonwikkelingen op het gebied van huisvesting en vastgoed en doet voorstellen voor actualisatie. 

Functie eisen

  • HBO/WO opleiding richting economie/vastgoed
  • Ervaring binnen vastgoedtransacties en met technische aspecten binnen vastgoed
  • Affiniteit met bovenstaande aspecten


Wat bieden wij jou?

  • Een goed (!) salaris conform de cao CAR-UWO. Je wordt ingeschaald naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden.


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck