Projectmedewerker BAG - BGT

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUN 25
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
25.07.2020 106728829
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Brabant zijn we bij Maandag® op zoek naar een projectmedewerker BAG-BGT. Als projectmedewerker BAG-BGT ga jij je bezighouden met het controleren en verwerken van de verschillen die ontstaan zijn tussen BAG en BGT onder andere door het verwerken van de fotokartering in de BGT. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de vorm van een project.


Functie eisen

Als projectmedewerker BAG-BGT beschik jij over:


  • Aantoonbare ervaring (minimaal 4 maanden) met het controleren en verwerken van BAG-BGT verschillen n.a.v. fotokartering, het verwerken van pand-mutaties en het aanmaken van brondocumenten
  • Kennis van de BAG
  • Ervaring met Key2BAG, Verseon en GeoWeb is een pré
  • 20 - 36 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen