Projectleider Vastgoed

Over de functie

Ben jij diegene die in staat is om projecten te leiden in een omgeving waarin vragen uit de samenleving, technische mogelijkheden en politieke ambities samensmelten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectleider geef je leiding aan multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af.

Het betreft projecten in het maatschappelijk vastgoed zoals brandweerkazernes, zwembad, buurthuizen en gymlokalen. Je houdt daarbij rekening met de politiek, financiële en/of maatschappelijke impact. Je weet je te bewegen in het politiek krachtenveld en om te gaan met belangentegenstellingen.

Functie eisen

Wie breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde;
 • Je hebt ervaring met alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding van minimaal 5 miljoen aan investeringskosten;
 • Je hebt kennis van de Aanbestedingswet 2016;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 8 jaar als bouwkundig Projectleider, waarvan minimaal 2 jaar bij de gemeentelijke overheid in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met het werken binnen een politiek-bestuurlijke omgeving en de daarbij horende besluitvormingsprocessen;
 • Het is een pre als je daarnaast aanvullende opleidingen met betrekking tot projectmanagement of projectontwikkeling hebt afgerond.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie in jouw regio;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sabine Visser

Sabine Visser

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs