Projectleider Techniek

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
MEI 18
Noord-Holland Tijdelijk MBO
19.06.2020 103407334
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland ben ik op zoek naar een Projectleider Techniek. Ben jij de projectleider die ik zoek? Solliciteer dan snel!


Als Projectleider Techniek begeleid je met name grote sloop- en saneringsprojecten in een binnenstedelijk transformatie gebied. Je werkzaamheden bestaan uit het bouwrijp maken van kavels en het inrichten van het maaiveld. Tijdens de opdrachten variëren je werkzaamheden van input leveren tijdens de planvorming en participatie, de voorbereiding en contractvorming tot en met de realisatie en overdracht van de ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en openbare ruimte projecten. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding, afstemming en uitvoering van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan. Je zorgt voor de het PvA waarbij je stuurt op alle KOGIT elementen, Onderzoeken, voorbereiding en realisatie van het bestek, inkoopstrategie en de contract en inkoopfase. Naast je rol als projectleider weet je opdrachtgevers ook in andere opzichten te ondersteunen; zo beschik je over adviserende kwaliteiten als er nog geen sprake van een project is.

Functie eisen

  • Je beschikt over  HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ruime werkervaring binnen lokale overheid in het werkveld infrastructuur/openbare ruimte;
  • Je hebt ervaring met het realiseren van infrastructuur binnen de gebouwde omgeving in een eindverantwoordelijke rol als projectleider;
  • Je hebt ervaring met RAW en UAV-GC en met relevante wetgeving (milieu, duurzaamheid, EMVI aspecten).

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de bouw en civiele techniek. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett