Projectleider multifunctionele accommodatie

Over de functie

Voor een opdrachtgever regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Projectleider voor de herontwikkeling en realisatie van een multifunctionele accommodatie waarin o.a. een buurthuis, een kinderopvang en een school gehuisvest zullen worden.

Ik ben op zoek naar een Projectleider die het project start tot realisatie regie uit kan voeren inclusief de bijbehorende besprekingen met de verschillende stakeholders en toekomstige gebruikers. Het eindresultaat is een gemeenschappelijke accommodatie voor een buurthuis, een basisschool en kinderopvang, die in beheer is overgenomen door de verschillende partijen. Voort behoort tot het eindresultaat een set van afspraken en overeenkomsten betreffende het eigendom, het beheer, de exploitatie van de accommodatie waarover partijen het eens zijn. Je werkt nauw samen met diverse vakspecialisten binnen en buiten de gemeente.

 • Opstarten van het project, opstellen van de standaard projectproducten als projectplan inclusief projectplanning, risicoanalyse, stakeholderanalyse, kostenramingen e.d.
 • Overleg voeren met stakeholders ter voorbereiding op en tijdens de uitvoering; creëren van draagvlak zowel tussen partijen die in de accommodatie participeren als met de buurt
 • Coördinatie en overleg over de voorbereiding en uitvoering met in- en externe partijen
 • Technische kennis inbrengen op het gebied van bouw en beheer van onderwijsfaciliteiten en soortgelijke multifunctionele accommodaties;
 • Zorgdragen voor het opstellen van de producten voor de aanbesteding van de bouw in samenwerking met de inkoper van de gemeente;
 • Opzetten en begeleiden van de uitvoering;
 • Zorgdragen voor het opstellen van een set van afspraken en overeenkomsten betreffende het eigendom, het beheer, de exploitatie, de samenwerking en de (vóór)financiering van de gemeenschappelijke accommodatie. Overleggen met de partijen hierover en komen tot consensus;
 • Bewaken van de overdracht aan de lijnorganisatie;
 • Tijdig en goed informeren van de ambtelijk opdrachtgever en, in samenwerking met haar, de bestuurlijk opdrachtgever.

Functie eisen

Jij als Projectleider beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Gezien de inhoud alsmede de verantwoordelijkheden van je taken, de dynamiek in het werkveld en tijdsdruk ben jij stressbestendig en zelfstandig. Je bent planmatig en oplossingsgericht aangelegd. Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van bouwkunde of civiele techniek
 • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het realiseren van afspraken tussen partijen over beheer en exploitatie van multifunctionele accommodaties
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken binnen gemeentelijke organisaties
 • Aantoonbare werkervaring jaar met participatietrajecten 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs