Projectleider civiel

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
MEI 13
Overijssel Permanent HBO
12.06.2020 103018719
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote gemeente in Overijssel zoek ik een projectleider civiel voor een langdurige fulltime opdracht. Als projectleider civiel kom je te werken bij een gemeente die volop ruimte biedt voor ontwikkeling. Ter uitbreiding van het team zoekt de gemeente een projectleider civiel die als manager in staat is de ontwerpfase goed te managen en de taal van de ontwerpers spreekt. Je zult vooral actief zijn in de beginfase van projecten, waarin stedenbouwkundige kennis een pré is.

 

Het team werkt projectmatig samen met andere afdelingen op bijvoorbeeld het gebied van gebiedsontwikkelingen. Door je blik naar buiten verbind je ontwikkelingen in de omgeving met je werkzaamheden en houd je oog voor het belang van inwoners.

 

Vereiste competenties:

  • Samenwerken;
  • Werken vanuit helikopterview;
  • Resultaatgerichtheid;
  • Eigenaarschap;
  • Daadkrachtig.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, richting civiele techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider civiel, of in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met omgevingsmanagement en risicogerichte projectbeheersing is een pré;

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk