Projectleider Bouw

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
MRT 20
Groningen Permanent HBO
03.06.2020 100543616
Solliciteren

Over de functie

Als projectleider ben je integraal verantwoordelijk voor multidisciplinaire projecten. Binnen gestelde kaders en procedures stuur jij de organisatie en zowel je interne als externe collega’s aan. Het plannen en organiseren van de inzet van professionals op het gebied van elektro, bouw en werktuigbouwkunde is voor jou een eitje!Je bent een daadkrachtige projectleider met een duidelijke visie die het team weet aan te sturen, te motiveren en maakt zich los van vaste denkkaders om vernieuwde werkmethodes te ontwikkelen. Jij signaleert op tijd knelpunten en lost ze op, hiernaast speel jij het door naar de juiste afdeling en bewaak je de voortgang en de kosten van het project. Als projectleider bouw onderhoud je het contact met stakeholders en andere betrokkenen en rapporteer je aan de opdrachtgever. Met jouw politieke sensitiviteit voel jij de dynamiek en verschillende belangen binnen de betrokken organisaties en partijen aan en weet hierop je aanpak af te stemmen. Hierbij stel je het eindresultaat voorop en houdt je hierop toezicht. Bij Maandag® kun je als Projectleider verschillende opdrachten vervullen bij diverse opdrachtgevers in noord Nederland. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs-en adviesbureaus en aannemers.


Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer gelijk!

Functie eisen

  • HBO+ (WO is een pré) bouwkunde of projectmanagement met kennis van elektro, WTB of vastgoed
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider op multidisciplinaire projecten van € 5 miljoen >
  • Ervaringen met het werken binnen een politiek gestuurde organisatie
  • Ruime kennis op gebied van aanbestedingen


Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans