Projectcoördinator

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
JUN 25
Groningen Tijdelijk HBO
25.07.2020 106727503
Solliciteren

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een fulltime Projectcoördinator met ervaring in de utiliteitsbouw. Je fungeert als de rechterhand van de projectleider en ben je de verbindende factor tussen de uitvoerders, werkvoorbereiders en de projectleider. Je hebt oog voor kwaliteit en zoekt voortdurend naar verbeteringen!


  • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de werkvoorbereiding en uitvoering.
  • Je zorgt voor het opstellen en beheren van een integrale project-/ contractplanning en verzorgt de inkoop.
  • Je monitort en stuurt bij waar nodig als het aankomt op de juiste inzet van de medewerkers en planning.
  • Je ziet toe dat er gewerkt wordt volgens de vastgestelde procedures en werkomschrijvingen ter verbetering van de kwaliteit van het onderhoud.


Als persoon ben je praktisch ingesteld, weet de verschillende belangen te behartigen en hierin de verbindende factor te zijn tussen de werkvoorbereiders, uitvoerders en de projectleider. Je hebt een gezonde drive om resultaat te behalen, ziet kansen en neemt initiatief om het project en de organisatie te verbeteren.

Functie eisen

  • Een afgerond HBO-opleiding
  • 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in de utiliteit bouw
  • Kennis van UAV-gc contracten

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans