Projectcoördinator

Sharon Buitenhuis
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sharon Buitenhuis
MEI 19
Utrecht Tijdelijk MBO
18.06.2020 100546458
Solliciteren

Over de functie

Als projectcoördinator ga jij je bezighouden met middel- en grote verbouwingen, renovatie- en restauratieprojecten bij verschillende vaste opdrachtgevers van de aannemer. Door jouw technische kennis, jouw organisatietalent en jouw ervaring met het maken van tekeningen, werkplannen, planningen en calculaties, zorg jij voor tevreden opdrachtgevers en respect van jouw teamgenoten.


Jouw taken bestaan met name uit:

  • Het onderhouden van contact met de opdrachtgever, architect, constructeur, onderaannemers, leveranciers en andere adviseurs over o.a. distributie, planning en andere relevante gegevens.
  • Het zelfstandig opnemen, meedenken calculeren en uitvoeren van het werk. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, het gereed maken van de uitvoering deelbewerkingen voor de bouwplaats.
  • Het maken van calculaties, meer- en minderwerkopgave 
  • Het bijwonen van bouwvergaderingen, werkbesprekingen en uitvoeringsteambesprekingen (op locatie) en notuleren van de werkbesprekingen
  • Het maken van terreininrichtingsplannen, een overallplanning en deelplanningen 
  • Het controleren van inkoop facturen kostenbewaking 
  • Het onderzoeken, voorstellen en verbeteren van bouwmethodieken en constructies
  • Het eventueel uitvoeren van de inkoop volgens de inkoopprocedure in overleg met de projectleider samenstellen van revisiemappen 

Functie eisen

·      Diploma HBO-Bouwkunde of Diploma op MBO-niveau met aanvullende relevante ervaring 

·      4 jaar werkervaring in een soort vergelijkbare functie

·      Je hebt ervaring met het opstellen van een gedetailleerdere calculatie en planning

·      Je beschikt over een helikopterview, je bent zelfstandig, stressbestendig en klantvriendelijk

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1.


Ben je al enthousiast? Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sharon Buitenhuis
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sharon Buitenhuis