Milieukundig begeleider

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
JUN 08
Noord-Holland Tijdelijk MBO
10.07.2020 105290909
Solliciteren

Over de functie

Zorg jij graag voor de milieukundige begeleiding bij werkzaamheden in de verontreinigde bodem? Dan ben ik op zoek naar jou!


Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland ben ik op zoek naar een Milieukundig begeleider.

Als Milieukundig begeleider ben jij in het plangebied betrokken bij alle bodemwerkzaamheden in uitvoering. Je voorziet de samenhang van alle projecten in uitvoering. Als Milieukundige begeleider werk je naast het projectteam en de projectleiders ook intensief samen met de adviseur bodem. Verder schakel je tussen bevoegd gezag, de aannemer, de ontwikkelaar en het projectteam. Door de veranderende bodemgesteldheid binnen het plangebied en de verscheidenheid aan de soort werkzaamheden moet je kunnen schakelen tussen de verschillende projecten maar ook de samenhang van de grondstromen kunnen overzien.


Als Milieukundig begeleider heb je de volgende werkzaamheden:

  • Het mede beoordelen van diverse rapporten, saneringsplannen, meldingen, dossiers, offertes en kostenramingen evenals de administratieve afhandeling hiervan in de systemen;
  • Het schrijven van beoordelingsrapporten ten behoeve van onze opdrachtgevers;
  • Het leveren van bijdrage aan planning- en control cyclus van onze dienst, unit evenals team;
  • Voeren van milieukundige begeleiding en toezicht tijdens de uit te voeren werkzaamheden.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van milieu en/of civiele techniek;
  • Je hebt kennis van bodemsanerings- en algemene uitvoeringstechnieken;
  • Je hebt kennis van de Wet bodembescherming en Besluit bodemkwaliteit;
  • Je bent in het bezit van BRL 6000/6001 certificering;
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal ervaring met integrale (o.a. bodemsanering, herontwikkeling, sloop, infra, natuur) projecten waarbij het bodemaspect een primaire rol speelt;
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de bouw en civiele techniek. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett