Medewerker WABO

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
JUN 08
Limburg Permanent MBO
08.07.2020 105281137
Solliciteren

Over de functie

Klinken de woorden Bouwbesluit en WABO jou als muziek in je oren en wil jij tegelijkertijd meebouwen aan de toekomst van gemeentes?


Voor verschillende gemeentes in de regio Limburg ben ik op zoek naar een Medewerker WABO voor 36 uur per week.


Als Medewerker WABO versterk je het bestaande team op het vlak van omgevingsvergunningen. In deze functie is het jouw taak vergunningaanvragen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening en besluitvorming te behandelen. Je verricht hierbij alle administratieve handelingen omtrent de aanvraag, toetst ze aan het bestemmingsplan, vraagt advies bij zowel interne als externe beoordelaars (bijvoorbeeld voor de toetsing van het Bouwbesluit, de bouwverordening en welstand) en coördineert het gehele proces. Indien nodig vertegenwoordig je het college van burgemeester en wethouders in bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures omtrent de verleende omgevingsvergunningen.


Daarnaast ben je intern en extern het aanspreekpunt op het gebied van de WABO en geef je voorlichting aan klanten.


Kortom: Jij bent de regisseur in het vergunningen proces en inhoudelijk betrokken bij (complexe) aanvragen!


Klinkt goed toch? Dacht ik ook! Neem contact met mij op via 06 83 02 45 08 of lisa.beurskens@maandag.nl en wie weet ziet jouw maandag er binnenkort heel anders uit.

Functie eisen

·        MBO of HBO diploma in de richting van Bouwkunde;

·        Kennis van WABO/ Bouwbesluit;

·        Gemeentelijke ervaring.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens