Kostendeskundige

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
JUN 26
Overijssel Permanent HBO
26.07.2020 106809619
Solliciteren

Over de functie

Voor een bouwbedrijf in Twente is Maandag® op zoek naar een kostendeskundige. Zij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken zorg, winkelen en recreëren.


Als (aankomend) kostendeskundige ga je aan de slag met calculaties op basis van BIM-modellen Kostendeskundige en daarbij draai je al in een vroeg stadium van projecten mee in het bouwteam om te sturen op kosten. Hiervoor werk je nauw samen met de projectcoördinator en de BIM-modelleur om tot de beste oplossingen voor de klant te komen. Daarnaast onderzoek je de financiële haalbaarheid van projecten, het opstellen van bouwkosten opgave, inclusief ABK-begroting en offerte aanvragen. Tot slot stel je werkbegrotingen op.


Functie eisen

Jij bent de kostendeskundige die accuraat en zelfstandig aan het werk kan. Je kunt snel schakelen en weet met geschikte oplossingen te komen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde;
  • Je bent accuraat, zelfstandig, leergierig, creatief en gemotiveerd.
Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan