Junior Toezichthouder Bouw

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
APR 30
Noord-Holland Tijdelijk MBO
30.05.2020 100541738
Solliciteren

Over de functie

Lijkt het jou een mooie uitdaging om ervaring binnen gemeenten op te doen na jouw afgeronde studie Bouwkunde? Ik ben namelijk op zoek naar een Junior Toezichthouder Bouw!


Diverse opdrachtgevers vragen om talenten binnen de Bouw. Als Junior Toezichthouder Bouw krijg jij de kans om kennis en ervaring te doen binnen het netwerk van Maandag®. Het controleren van de werkzaamheden tijdens de bouw worden door jou als Junior Toezichthouder Bouw gecontroleerd aan de hand van de verleende omgevingsvergunning. Daarbij is het toetsen van relevante wet- en regelgeving ook van belang. Het belangrijkste is dat jij heel graag jezelf wilt ontwikkelen binnen een gemeente.


Wat past er bij jou als Junior Toezichthouder Bouw?

  • Het handhaven van het beleid op het gebied van bouwen, slopen en wonen;
  • Controleren of de vergunningen worden nageleefd;
  • Het opsporen van illegale activiteiten;
  • Indien nodig handel jij handhavingsverzoeken, klachten en meldingen af.


Als Junior Toezichthouder Bouw heb jij oog voor detail en sta je stevig in je schoenen. Daarbij denk jij graag in mogelijkheden en heb jij goede communicatieve vaardigheden. Deze factoren zijn namelijk niet weg te denken in deze functie. 

Functie eisen

  • Een afgeronde studie Bouwkunde
  • Bouwkundige ervaring (door middel van stages)
  • In het bezit van rijbewijs B


Wat bieden wij jou?

  • Een goed (!) salaris, conform de CAO CAR-UWO;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer;
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck