Junior Bouwplantoetser

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
MEI 22
Noord-Holland Permanent MBO
21.06.2020 100543434
Solliciteren

Over de functie

Jij als junior bouwplantoetser behandelt (minder complexe) aanvragen, jij toets de vergunningsaanvragen aan onder andere het Bouwbesluit en het bestemmingsplan en bewaakt de procedures en de (wettelijke) termijnen. Jij houdt overzicht van alle toebedeelde dossiers van de lopende aanvragen op jouw naam. Daarnaast informeer of beantwoord jij uiteenlopende vragen van burgers bij de klantenbalie. 

Functie eisen

Tijdens jouw werk als junior bouwplantoetser is het belangrijk dat je klantgericht denkt, jij informeert namelijk de burgers. Jij neemt de regie over je eigen werk en bent stressbestendig. Naast deze persoonlijke skills vragen wij het volgende van jou:

  • Afgeronde MBO of HBO Bouwkunde
  • In het bezit van ABW 1 (en eventueel 2) of leergierig om dit via Maandag® Alkmaar te behalen
  • Minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met het toetsen van omgevingsvergunningen (bouwplannen)


Wat bieden wij jou?

  • Een goed(!) salaris volgens, in overeenstemming met de CAR-UWO cao (Jij wordt ingeschaald naar aanleiding opleidingsniveau en relevante ervaring)  
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer (ongelimiteerd); een leaseauto behoord eventueel ook tot de mogelijkheden
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden
  • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Maandag® Academy (kosteloos)
  • And last but not least: mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs