HBO Bouwkundige

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
MEI 19
Drenthe Tijdelijk HBO
18.06.2020 103467761
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in het Noorden zijn wij op zoek naar Medior en Senior Deskundige voor het bevingsgebied.


Je hebt relevante werkervaring als bijvoorbeeld opnemer of als bouwkundig/civieltechnisch deskundige. Je bent kundig in het opnemen, vaststellen, calculeren en rapporten van fysieke schades aan gebouwen waaronder (monumentaal) erfgoed, landbouw (opslag) gebouwen en werken. Hiervoor maak je gebruik van een tablet. Deze informatie weet je goed te vertalen naar schriftelijke rapportages.


Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden, je weet gemakkelijk contact leggen met bewoners om gesprekken te voeren over de schades. Je voelt feilloos aan hoe gevoelig de bevingsproblematiek is en begrijpt wat voor impact de mijnbouwschade heeft op het leven van de aanvragers. Als persoon ben je empathisch en weet je een luisterend oor te bieden.


Ben jij klaar om ons te verbazen met jou kennis en kunnen? neem dan snel contact met mij op, dan werken wij samen richting jouw werkgeluk!

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding bouwkunde
  • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring in de bouw
  • Ervaring met schade opnames is een pré

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans