Gemeentelijke Toezichthouder

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
JUN 17
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
17.07.2020 106117767
Solliciteren

Over de functie

Door de gemeenteraad zijn extra gelden beschikbaar gesteld voor versterking van toezicht en handhaving! Op basis van eerdere keuzes zullen de extra gelden worden gestoken in een tweetal projecten, te weten:

  1. Toezicht en handhaving op de naleving van de landschappelijke inpassing bij bouwplannen
  2. Toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten

Voor beide projecten, alsmede overige voorkomende zaken zoeken wij een Toezichthouder voor de periode tot en met 30 juni 2021.

Ieder jaar wordt bezien welke prioriteiten voor het daaropvolgende jaar zouden moeten gelden. Vanuit die prioriteiten is te zijner tijd een verlenging wellicht mogelijk.


1. Toezicht en handhaving op de naleving van de landschappelijke inpassing bij bouwplannen:

Bij de verlening van omgevingsvergunningen worden eisen gesteld ten aanzien van de landschappelijke inpassing. In het verleden heeft niet altijd toezicht plaatsgevonden met betrekking tot de daadwerkelijke realisatie van de landschappelijke inpassing.

In het kader van dit project worden de in het verleden verleende vergunningen gecontroleerd op naleving van de eerder gestelde voorwaarde.


2. Toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten:

In 2019 is door de raad nieuw beleid vastgesteld met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten. Daarbij is ook nogmaals het belang van een adequaat toezicht en handhaving aangegeven. Hoewel binnen het bestaande beleid ruimte is voor toezicht op de huisvesting van arbeidsmigranten is dit qua hoeveelheid beperkt. Met deze formatieplaats wordt het toezicht versterkt.

Functie eisen

  • Heeft MBO+/ HBO niveau
  • Heeft werkervaring als Toezichthouder bij een gemeentelijke organisatie binnen het ruimtelijk domein (harde eis)
  • Is beschikbaar voor 36 uur per week
  • Verricht ook overige op de afdeling voorkomende werkzaamheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker