Engineer Bouwkunde

Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett
APR 28
Noord-Holland Permanent HBO
28.05.2020 100545766
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een enthousiaste Engineer Bouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Engineer Bouwkunde ontwerp en engineer je bouwkundige voorzieningen voor technische installaties die door de opdrachtgever beheert worden. Dit varieert van complexe gebouwen, terreinen in een veeleisende omgeving tot beton- en staalconstructies voor componenten. Je bent als Engineer Bouwkunde verantwoordelijk voor het maken van STABU bestekken (UAV contracten) en het aanvragen van offertes. Verder voer je op projectbasis aanpassingen of uitbreidingen van bestaande gebouwen en terreinen, als complete nieuwbouwprojecten, uit. Je werkt in een multidisciplinaire team onder leiding van een Lead Engineer. Binnen het projectteam treedt je aan als bouwkundig discipline engineer. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

Een afgeronde HBO Bouwkunde met afstudeerrichting Algemeen en Constructie;

Minimaal 3 tot 5 jaren relevante werkervaring als bouwkundig engineer/ontwerper;

Ervaring met het werken in multidisciplinaire projectteams;

Ervaring met het opstellen van STABU bestekken;

Kennis van elektriciteitsnetten en hoogspanningsstations is een pré.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melitcio Goodett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melitcio Goodett