Casemanager Wabo

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
JUN 15
Limburg Permanent HBO
15.07.2020 105911517
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die Casemanager WABO met een rugzak vol ervaring? Lees dan snel verder!


Een moderne gemeente in Midden Limburg, die niet stil staat en bouwt aan de ontwikkeling van de stad en het verbeteren van de dienstverlening aan de inwoners zoekt per direct een Casemanager WABO


Jij, Casemanager WABO, gaat je voornamelijk bezig houden met het verstrekken van proces- en procedure informatie op het gebied van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO). Denk hierbij aan o.a. bouwregelgeving, ruimtelijke ordening, monumentenzorg en overige aan initiatieven gerelateerde regelgeving.

Daarnaast ben jij druk met het behandelen en toetsen van aanvragen om omgevingsvergunning (waaronder bouwen, slopen, monumenten). Je bent als Casemanager verantwoordelijk voor het gehele vergunningsproces. Tevens adviseer je in voorkomende gevallen bij cases van aanpalende werkvelden.


Ben jij in staat om bovengenoemde taken zonder moeite uit te voeren, kun jij goed samenwerken en denk jij altijd in oplossingen in plaats van problemen? Bel (06 83 02 45 08) of mail (lisa.beurskens@maandag.nl) mij dan snel, want ik ben op zoek naar JOU!

Functie eisen

·        Een relevante en afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Bouwkunde of vergelijkbaar) met aanvullende opleidingen op het gebied van omgevingsrecht, zoals ABW1 en ABW2;

·        Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de overheid is wenselijk;

·        Ruime kennis van de regelgeving omtrent bouwen en ruimtelijke ordening;

·        Ruime ervaring met het toetsen en beoordelen van aanvragen omgevingsvergunningen.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens