Casemanager WABO bouwen (32-36 uur p/w)

Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes
MEI 01
Overijssel Permanent HBO
31.05.2020 101981986
Solliciteren

Over de functie

Beschik jij over een politiek bestuurlijke antenne? En kun jij met jouw technische bagage uitstekend adviezen onderbouwen?


Voor het team ruimtelijke en economische ontwikkeling ben ik op zoek naar een ervaren en gedreven Casemanager WABO bouwen. In jouw rol als Casemanager WABO bouwen heb je nauwe contacten met de aanvragers en collega’s, maar ook met diverse partners als het Oversticht, de Veiligheidsregio en de Omgevingsdienst.


Als Casemanager WABO bouwen behandel je vragen met betrekking tot omgevingsvergunningen, toets je bouwplannen en draag je zorg voor de interne afstemming. Daarnaast adviseer je als Casemanager WABO Bouwen op het gebied van bouwen en ruimtelijke ordening en maak je rapportages. Tevens stel jij het uitvoeringsbeleid op, daarnaast voer je overleg met bewoners, bedrijven, instellingen en architecten over de voorgestelde plannen.


In de functie van Casemanager WABO bouwen lever jij een bijdrage in het optimaliseren van de procedures en de ontwikkeling en evaluatie van het beleid. Je werkt actief mee aan de implementatie van de Omgevingswet.


Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Ik kom graag met je in contact om jouw wensen, doelen en ambities in kaart te brengen. Tevens bespreek ik graag jouw persoonlijke mogelijkheden en een (vast-)dienstverband bij Maandag® met je!

Functie eisen

  • Afgeronde Bouwkundige HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een overheidsinstantie;
  • Aantoonbare werkervaring binnen de vakgebieden Bouwen en Ruimtelijke Ordening;
  • Kunnen werken met Squit is een pré.


Proactief werken zit in je genen, dit om snel te kunnen schakelen en in te kunnen springen op onverwachte ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Daarnaast ben je betrokken, behulpzaam, bevlogen en bedreven. Je bent bereikbaar richting je collega’s, de organisatie, onze partners en inwoners. Je beschikt over een hands-on mentaliteit; je zegt wat je doet en doet wat je zegt! 

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou het volgende;

  • Je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Academy;
  • We denken continu met je mee over carrièrekansen;
  • Je kan rekenen op een groot netwerk binnen de regio;
  • Wij bieden persoonlijke begeleiding;
  • Je maakt gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Richelle Gieskes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Richelle Gieskes